English FranÁais EspagŮol

Al meer dan 20 jaar verzorgt De Levende Jukebox succesvolle optredens zowel in het binnen- als in het buitenland. De afgelopen jaren waren zij te gast in Schotland, Engeland, Frankrijk, BelgiŽ, Duitsland, Spanje, Malawi, IndonesiŽ, MaleisiŽ, Singapore, Egypte, Oman en bezochten kroonprins Willem Alexander en prinses Maxima de Levende Jukebox toen ze optrad in New York. Ze staat garant voor een uniek muzikaal spektakel.

In een onweerstaanbaar geestig en muzikaal programma verwennen Helen en Yvonne het publiek met hoogtepunten uit de rock & roll, pop, country en western, het levenslied en de opera.

Twee billboards bieden het publiek een overzicht met keuze uit meer dan 50 titels. Terwijl Helen op geheel eigen wijze de presentatie verzorgt, neemt Yvonne, na contante betaling van € 5 , de verzoekjes in ontvangst.

Elk nummer wordt groots en meeslepend LIVE vertolkt. Met hun verpletterende verschijning en innemende zangkwaliteiten trekken de dames overvolle zalen met uitzinnig publiek. Helen en Yvonne zijn inmiddels een fenomeen waar men domweg niet omheen kan.

De Levende Jukebox heeft al menige prijs in ontvangst mogen nemen. Zoals de eerste MUS (beste theateract van de Parade 1995), FRINGE FIRST (Edinburg Festival 2001), de eerste VEER (Volkskrant publieksprijs 2005).

MariŽlle Tromp speelt Helen en Marianne van der Staaij neemt de rol van Yvonne voor haar rekening.

Vast onderdeel van De PARADE www.deparade.nl

BOEKINGEN / SOUVENIRTIME / AGENDA

Home